Antena Căutare

Rețete tradiționale românești gătite în curtea Muzeului Țăranului Român

Piața în aer liber este organizată în curtea Muzeului Țăranului Român, în condiții de siguranță, unde cei mai iscusiți bucătari pregătesc rețete tradiționale românești și nu numai.

Cozonac domnesc preparat la Muzeul țăranului român
Cozonac domnesc sub formă de tort pentru zi aniversară a Antenei 1

Marian Duță, reporterul de la neatza cu Răzvan și Dani ne prezintă in direct câteva rețete tradiționale românești gătite în curtea Muzeului Țăranului Român.

Dintre cele mai apreciate rețete tradiționale preparate de Ziua Națională a României, cozonacul stă la mare cinste, urmat de plăcinte, papanași, dar și preparate savuroase precum un borș de pește, o iahnie de fasole cu ciolan afumat, etc.

O surpriză de proporții a venit de la o gospodină din Botoșani care a preparat un cozonac domnesc sub formă de tort pe care l-a dăruit echipei Antena 1 la ceas aniversar.

De la aceeași gospodină Marian Duță a smuls câteva secrete despre reușita celui mai bun cozonac domnesc.

Citește și Rețeta de Cozonac domnesc și secretul celor mai gustoși cozonaci, direct de la producător

Nu lipsesc nici micii la grătar sau coastele de porc, pastrama de berbecuț cu mujdei și mămăliguță și multe altele cu care ne-am obișnuit să întâmpinăm ziua de 1 decembrie, Ziua Națională a României.

Urmăriți videoclipul de mai sus pentru a afla secretele celor mai buni coznaci moldoveneși și ce alte rețete tradiționale românești mai sunt gătite în curtea Muzeului Țăranului Român!

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga premii cu Lidl la Neatza"... De ce sunt considerate plăcintele moldovenești cele mai delicioase?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x