Live acumObservator 19
Prime Time 20:25Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Să vină pompierii! Profesorul Trăsnit a dat foc platoului Neatza! Așa ceva nu s-a mai văzut!

Spooky - Profesorului Trăsnit, își dezvăluie experimentele în direct la Neatza cu Răzvan și Dani.

Astăzi, Spooky - Profesorul Trăsnit și Roxy Foxy - Profesoara Trăsnită ne arată cele mai interesante experimente.

Profesorii Trăsniți îi familiarizează pe copii, într-o manieră originală, cu concepte științifice de bază.

Rock on! Sebi și Dani, cei mai energici concurenți de la "Next Star", au făcut show în platoul de la "Neatza cu Răzvan și Dani"

Profesorul Trăsnit încearcă să le stimuleze copiilor creativitatea și poftă de cunoaștere prin experimentele spectaculoase făcute în laborator.

Experimentele Profesorului Trăsnit sunt compuse din activități pentru copii și adolescenți cu sute de experimente atent selectionate și organizate pe discipline.Profesorul Trasnit este cel mai iubit profesor din copilărie! El este îndrăgit în egală măsură de copii, parinți și cadre didactice.

Personajul Fun Science este plin de candoare, energie și pasiune pentru știință.

Un profesor genial, pasionat și cam trăsnit, ajutat de invitații săi, îi introduce pe copii în lumea fascinantă a științei.

"Cine sunt?", cel mai haios joc de la Neatza! Ramona Olaru: "Sunt vulpe?"

Experimentele stiintifice ale Profesorului Trasnit sunt din domeniile: astronomie, nutriție, mediu, știință, sănătate și siguranță și fac parte din cea mai trăsnită serie de activități pentru copii.

Pentru mai multe informații, urmăriți materialul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro