Live acumFilm: Cowboy si Extraterestri
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

S-au jucat cu adevărul. Testul sincerității a scos la iveală secrete din casele matinalilor | Video

Prezentatorii de la "Neatza" s-au jucat cu adevărul. Testul cu întrebări incomode a scos la suprafață secrete ale matinalilor. Ce secrete ascundeau Răzvan, Dani și Ramona.

S-au jucat cu adevărul. Testul sincerității a scos la iveală secrete din casa matinalilor. Provocarea cu întrebări incomode a scos la suprafață secrete din casele matinalilor S-au jucat cu adevărul.

Răzvan, Dani și Ramona s-au provocat reciproc la întrebări incomode, iar secretele au iesit la iveală.

Ruby, declarație șocantă făcută în direct! Nimeni nu se aștepta la asta: "Recunosc, mie îmi plac mai mult fetele decât băieții" |VIDEO

Cei trei, impreună cu cameramanul Puberu, au format echipe de câte doi, și au dat startul provocării. Secretele matinalilor au fost dezvăluite, iar adevărul a ieșit la suprafață.

Cum să râzi o zi întreagă! Cele mai amuzante întâmplări și filmulețe! "Am pus benzină, în loc de motorină!" | Video

Numai o echipa a câștigat concursul. Vedeți cum s-a desfășurat acesta si care au fost întrebările incomode la care matinalii au fost provocari, fiind obligați sa răspundă.

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro