Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Cum să râzi o zi întreagă! Cele mai amuzante întâmplări și filmulețe! "Am pus benzină, în loc de motorină!" | Video

Cătălin Oprișan ne-a înveselit si astăzi ziua, dis de dimineată. Pe lângă filmulețele amuzante prezentate, ne-a povestit în stilul său caracteristic, plin de umor, despre întămplările lui. Vei râde cu lacrimi când vei asculta prin ce peripeții a trecut carismaticul prezentator al rubricii "Smiley News."

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, două clipuri amuzante.

Râzi cu lacrimi! Bătaie sau dans popular? Doi iepuri fac senzație pe internet! |Video

Ca de fiecare dată, simpaticul Cătălin Oprișan ne-a binedispus și astăzi, dis de dimineață, cu filmulețele amuzante pe care le prezintă la "Smiley News", dar si cu întâmplările sale de viața, pe care le povestește într-un mod atat de amuzant, încât n-ai cum să nu râzi în hohote ascultându-l.

Filmulețele care te vor binedispune! Cum acționează un hoț isteț! |Video

Cătălin ne-a povestit cum a alimentat mașina cu motorină in loc de benzină. Povestea lui te va face să râzi în hohote.

Urmăriți si filmulețele amuzante pe care ni le-a prezentat astăzi, despre doi bunici care au încercat sporturile extreme, dar și despre o tânara care nu reușește să alimenteze mașina cu carburant, dintr-un motiv care te va da pe spate.

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis! |Video

Vedeți imagini și vă amuzați cu rubrica Smiley News, din cadrul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Accesați clipul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro