Cum să râzi o zi întreagă! Cele mai amuzante întâmplări și filmulețe! "Am pus benzină, în loc de motorină!" | Video

Cătălin Oprișan ne-a înveselit si astăzi ziua, dis de dimineată. Pe lângă filmulețele amuzante prezentate, ne-a povestit în stilul său caracteristic, plin de umor, despre întămplările lui. Vei râde cu lacrimi când vei asculta prin ce peripeții a trecut carismaticul prezentator al rubricii "Smiley News."

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, două clipuri amuzante.

Râzi cu lacrimi! Bătaie sau dans popular? Doi iepuri fac senzație pe internet! |Video

Ca de fiecare dată, simpaticul Cătălin Oprișan ne-a binedispus și astăzi, dis de dimineață, cu filmulețele amuzante pe care le prezintă la "Smiley News", dar si cu întâmplările sale de viața, pe care le povestește într-un mod atat de amuzant, încât n-ai cum să nu râzi în hohote ascultându-l.

Filmulețele care te vor binedispune! Cum acționează un hoț isteț! |Video

Cătălin ne-a povestit cum a alimentat mașina cu motorină in loc de benzină. Povestea lui te va face să râzi în hohote.

Urmăriți si filmulețele amuzante pe care ni le-a prezentat astăzi, despre doi bunici care au încercat sporturile extreme, dar și despre o tânara care nu reușește să alimenteze mașina cu carburant, dintr-un motiv care te va da pe spate.

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis! |Video

Vedeți imagini și vă amuzați cu rubrica Smiley News, din cadrul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. Accesați clipul video de mai sus.

Ultimele știri