Antena Căutare

S-au plictisit copiii în casă? Gașca Zurli a găsit jocul perfect pentru întreaga familie

Gaşca Zurli a venit cu o nouă provocare la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani! Fetița Zurli a fost mai mult decât nerăbdătoare să se joace!

Dimineață de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după ce gașca Zurli și-a făcut apariția! Și fiindcă românii stau în case, cu mic și cu mare, momentul a fost unul extrem de bun pentru a-i distra pe copii, în special pe cei care tânjesc după ieșitul afară, în parc.

citește și: Jocul cu o portocală magică, recomandat de Gașca Zurli, în izolare! Fetița Zurli s-a dat de gol! Pe cine l-ar vrea drept iubit - VIDEO

Invitată la emisiunea matinalilor, Mirela Retegan a anunțat lansarea unei noi cărți, ce se numește „Grădinița de legume”. Copiii pot învăța astfel numeroase lucruri interesante, printr-o poveste captivantă. Cărțile pot fi deja comandate, așa că părinții au toate motivele de bucurie!

Dacă ai un copil plin de energie, atunci află ce joc extrem de amuzant au propus cei de la gașca Zurli! Cu siguranță îl vei ține ocupat pe cel mic.

Urmărește materialele video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre provocare sau ca să savurezi melodia "Punem masa împreună"!

Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuinţă fără să fim amendaţi? Putem face sport afară? Explicațiile unui avocat – ... Banii adunați în teledonul „Români Împreună”, primele demersuri! Sandra Stoicescu: „Am reuşit să convingem furnizorii să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x