Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Jocul cu o portocală magică, recomandat de Gașca Zurli, în izolare! Fetița Zurli s-a dat de gol! Pe cine l-ar vrea drept iubit - VIDEO

Gașca Zurli a prezentat un nou joc, joi, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu o portocală magică, pentru copiii care se plictisesc în perioada de izolare. În plus, Fetița Zurli s-a dat de gol.

Jocul este așa: Portocala sau alt fruct magic „vorbește” la urechea unui ascultător și descrie un personaj, pentru că „ea știe toate personajele din toate poveștile”. Ceilalți trebuie să ghicească ce personaj a descris ea.

Fetița Zurli s-a dat de gol că îi place de Dani Oțil. Poate ar vrea să fie chiar iubitul ei, cine știe? Nu se poate, însă, pentru că, după cum știe toată lumea, el are deja o iubită splendidă.

În plus, Gașca Zurli a cântat, în platoul emisiunii, melodia „Cine este Bravo”.

Urmăriți clipurile din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro