Antena Căutare

Semnificația secretă a termenului de coronavirus! Descoperirea a făcut înconjurul lumii

Epidemia de coronavirus din România pare să îi fi divizat pe români. Unii cred că există pericolul Covid-19, în timp ce alții consideră că totul face parte dintr-o mare conspirație mondială. Simpaticul Cătălin Oprișan de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a găsit pe internet explicația pe care mulți o dau pentru apariția coronavirusului în lume!

Oricine care are un cont de Facebook știe că epidemia de coronavirus din România și din lume i-a făcut pe români să scoată la lumină tot felul de păreri, idei și teorii, unele mai controvesate decât altele.

CE SEMNIFICĂ TERMENUL „CORONAVIRUS”, DE FAPT

În zilele noastre s-a ajuns la adevărate poliloghii, în încercarea oamenilor de-a găsi o explicație pentru cum a apărut coronavirusului, de fapt, dar și ce semnifică acest termen.

citește și: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Așa cum ne-a obișnuit deja, Cătălin Oprișan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a prezentat un clip video viral, prin care un bărbat a de demonstrat că a găsit cea mai bună explicație pentru cauza apariției coronavirusului.

Semnificația secretă a termenului de coronavirus! Descoperirea a făcut înconjurul lumii

Ce semnificație are termenul de coronavirus

Ce semnificație are termenul de coronavirus

Folosindu-se de niște banale cunoștințe de aritmetică, omul a explicat ce semnifică numele „coronavirus”!

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Nu știm exact dacă acesta a făcut totul în spirit de glumă sau chiar crede în calculele sale, dar cert este faptul că filmarea a apărut pe internet și a devenit virală în toată lumea, alimentând mai ales ideile celor apropiați de ideile conspiraționiste.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, ca să descoperi ce semnificație are termenul de coronavirus, în opinia unora.

Dani, pune mâna la ochi! Matinalul, față în față cu o bombă sexy! Miss bikini fitness, în platoul de la "Neatza&quo... Nicole Cherry, dezvăluiri șocante, la "Neatza"! "Am pupat un șarpe" | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x