Antena Căutare

Smiley News: I-a arătat frizerului un filmuleț cu o tunsoare la modă. Când a văzut ce i-a făcut din păr, a amuțit

De multe ori, stiliștii primesc de la clienți fotografii cu frizuri pe care vor să le încerce. Un tânăr, însă, a mers la următorul nivel și i-a arătat frizerului un videoclip de pe internet. Când s-a uitat în oglindă, a amuțit! Ce-i făcuse stilistul l-a șocat peste măsură!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, mai multe clipuri amuzante.

Un tânăr a trăit o experiență șocantă. A vrut o schimbare, așa că a mers să se tundă. Neavând idee cum să-i explice frizura dorită, tânărul i-a arătat un videoclip de pe internet. Numai că acesta a pus pe pauză filmulețul, așa că pe imagine s-a văzut și săgeata de PLAY.

Smiley News: Ce fac bărbații cu burtă la mare și pictorița cu lighean

Se pare că frizerul a fost atât de atent la detalii, încât i-a tuns și semnul de pe ecran, respectiv triunghiul.

Când a văzut rezultatul final, tânărul a fost extrem de șocat, dar, după ce s-a obișnuit cu noul stil, a postat imaginile pe internet, unde, așa cum era de așteptat, au devenit virale.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Prognoza Meteo, 27 iulie 2020. Unde va ploua și unde va fi căldură sufocantă... Smiley News: Cel mai celebru iepure din lume încântă de generații, copiii. A fost preferatul străbunicilor noștri și îi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x