Antena Căutare

Simona Halep, despre anularea competiției de la Wimbledon: "Iau partea pozitivă, pentru că voi fi campioană en-titre, doi ani la rând"

Simona Halep se menține într-o formă fizică de invidiat în perioada de întrerupere a tenisului mondial din cauza pandemiei de coronavirus.

Aflată acasă, la Constanța, fostul lider mondial ține un ritm ridicat al pregătirii pentru că e conectată, zi de zi, la antrenamente fizice.

"Sunt acasă în fiecare zi, de fapt non-stop. Acum câteva zile am avut ceva în minte și am decis să-l înrămez și să-l pun pe perete.pentru că este un lucru minunat și este plăcut să-l văd pe perete de câte ori intru în cameră. Este racheta cu care am jucat Wimbledon în 2019 și lângă ea o poză cu trofeul, care este foarte frumoasă și am vrut să le înrămez pe amândouă. Sunt niște amintiri minunate. Sper să vă placă."

În finalul live-ului, sportiva și-a sfătuit fanii să stea acasă și le-a transmis un mesaj de încurajare.

"Stați acasă și aveți grijă. Totul va fi bine!"

Într-un interviu înregistrat pe care sportiva l-a avut cu Borris Becker, Simona recunoaște că în izolare este un alt tip de viață, dar încearcă să se bucure de ea.

Simona Halep a anunţat că a donat 30.000 de euro pentru spitalele care tratează cazuri de Covid-19

Sportiva spune că este puțin speriată de ce se întâmplă, referindu-se la pandemie, și încearcă să se protejeze stând doar acasă.

Programul ei s-a schimbat în acest context, sportiva doarme mai mult și se odihnește până la ore târzii, apoi învcepe antrenamentul de alergare în complexul în care locuiește. După revenirea de la alergat, sportiva își continuă exercițiile în casă, menținându-se astfel în formă.

Este prima oară după al doilea război mondial când se ia o astfel de decizie. Simona Halep nu își va putea apăra titlul la Wimbledon

Campioana noastră rămâne, tottuși optimistă în această perioadă și spune că este o parte bună în privința anulării competiției de la Wimbledon.

"Iau partea pozitivă, pentru că voi fi campioană en-titre, doi ani la rând."

Simona recunoaște că este cea mai lungă perioadă din viața ei, fără racheta în mână.

Urmăriți-o pe Simona accesând clipul video de mai sus, prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce riști să pățești dacă faci selfie pe marginea unui râu! |Video amuzant... Gaşca Zurli, provocare pentru toți copiii! Ce joc le-a propus Fetița Zurli! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x