Antena Căutare

Smiley News. Efectele secundare ale coronavirusului. Doi chinezi s-au trezit negri africani

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe asistentul medical care a blocat o șosea, dar și efectele secundare ale coronavirusului.

Doi medici chinezi care erau grav bolnavi de COVID-19 s-au trezit negri la piele. Dr. Yi Fan și Dr. Hu Weifeng, amândoi 42 de ani, s-au infectat cu noul coronavirus în timp ce tratau pacienții la spitalul central Wuhan în ianuarie.

Smiley News. La plajă în "izoletă". Italienii schimbă modul în care ar putea arăta statul la malul mării

Culoarea anormală a pielii a fost cauzată de dezechilibrele hormonale în urma afectării ficatului de către virus, a spus medicul lor pentru presa chineză.

Dr. Li Shusheng suspectează că pielea celor doi medici a devenit întunecată din cauza tipului de medicamente primite la începutul tratamentului, spunând că unul dintre efectele secundare ale medicamentului este întunecarea culorii pielii. Nu a numit medicamentul care a avut acest efect straniu asupra celor doi medici.

Smiley News. Virale în izolare. Distracția nu se oprește nici în carantină. Oamenii știu să se simtă bine și în pandemie

Pentru mai multe detalii, urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Smiley News. La plajă în "izoletă". Italienii schimbă modul în care ar putea arăta statul la malul mării... Smiley News. Povestea lui Pedro Alvares Cabral, exploratorul care a descoperit Brazilia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x