Imagini adorabile! Cea mai tare colaborare între doi frățiori foarte ambițioși! |VIDEO

Imaginile de mai jos sunt absolut adorabile. Este vorba despre doi frățiori. Cum își ajută fratele mai mare surioara să urce în trambulină.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cea mai tare colaborare între doi frățiori.

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis! |Video

Doi frățiori, frate și soră sunt pusi într-o dificultate mare pentru vârsta și înalțimea lor, dar se pare ca cei doi nu se dau batuți pânâ când nu izbutesc ceea ce și-au propus.

Râzi cu lacrimi! Cele mai tari perle de la Evaluarea Naţională: "Traian Vuia a proiectat un automobil ...“gen” de zburat" |VIDEO

Imaginile cum cei doi se străduiesc să ajunga la trambulină, sunt adorabile, iar părinții lor se pare că s-au distrat de minune urmărindu-i, în timp îi și filmau pentru a posta apoi filmulețul pe internet.

Cele mai tari perle de la Bacalaureat, proba la limba și literatura română: Gabriel Călinescu arăta bine pentru vârsta lui, mai ales că se apropia să moară!

Vedeți filmulețul accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani, în cadrul rubricii Smiley News, prezentata de Cătălin Oprișan.

Ultimele știri