Antena Căutare

Râdem, glumim, dar distanțarea socială e lege! Așa se merge, regulamentar, cu metroul: „Ca la poliție!” |Video

Gata vacanța, Cătălin Oprișan! „Omul cu laptopul” de la Neatza cu Răzvan și Dani ne-a servit o nouă porție de râs, în stilul său caracteristic: cum se păstrează distanțarea socială la metrou.

S-a terminat vara, s-a mai termina un sezon de vacanțe și concedii. În curând, ne vom întoarce la aglomerația zilnică din mijloacele de transport în comun.

La rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Oprișan a venit cu un clip educativo-comic despre noul „normal” din metrou.

„Este vorba despre un domn care merge cu metroul și păstrează distanțarea regulamentară. Normal, noi o să râdem de el...are o ruletă, măsoară un metru și jumătate, apoi trage niște benzi, ca la poliție.

Râdem, râdem, dar vedeți, cum se uită oamenii din jurul lui. Nimeni nu se apropie de el!”, a explicat Cătălin Oprișan.

Gata vacanța! Neatza cu Răzvan și Dani, un nou sezon de distracție și voie bună

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, în stilul inconfundabil cu care Răzvan şi Dani şi-au obişnuit deja telespectatorii.

În primele săptămâni, echipa matinalului va continua atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe terasa unui mall din Bucureşti:

„Ne vedem sus, la Promenada, pentru că încă e soare și frumos afară. N-am ajuns anul acesta la mare, dar și de aici, de la înălțime, ne putem distra. În plus, ne și vedem față în față, dacă aveți drum pe acolo. Dar respectând distanțarea socială, da?”, a spus Dani Oțil.

Simpaticul matinal de la Antena 1 a mai dezvăluit că noul sezon vine cu multe surprize: „Însă, tocmai pentru că sunt surprize, le vom dezvălui live, de la 8, de luni încolo”.

Gata vacanța! Diana Stejereanu, antrenorul de fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, este pregătită să ne transforme tr... Florin Ristei s-a deghizat în turist, dar Răzvan și Dani l-au recunoscut imediat! Ce a pățit juratul X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x