Antena Căutare

Gata vacanța! Diana Stejereanu, antrenorul de fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, este pregătită să ne transforme trupurile, cu un antrenament full-body

După o lună de vacanță, Diana Stejereanu, instructorul de fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne pune la treabă!

Un nou sezon de Neatza cu Răzvan și Dani, o nouă sesiune de exerciții cu antrenorul nostru de fitness preferat! Diana Stejereanu a venit cu o „ofertă de nerefuzat” pentru fanele ei și ale matinalului de la Antena 1.

„Fetelor de acasă, dacă vreți și voi să vă antrenați alături de noi, puteți să îmi scrieți pe Instagram și o să puteți veni în platou”, a anunțat Diana Stejereanu.

După o pauză de o lună, presărată cu vacanțe și mâncare gustoasă, Diana ne propune un antrenament full body.

Întregul antrenament prezentat de Diana Stejereanu, la Neatza cu Răzvan și Dani, poate fi urmărit în clipul video de mai sus. Spor!

Gata vacanța! Neatza cu Răzvan și Dani, un nou sezon de distracție și voie bună

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, în stilul inconfundabil cu care Răzvan şi Dani şi-au obişnuit deja telespectatorii.

În primele săptămâni, echipa matinalului va continua atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe terasa unui mall din Bucureşti:

„Ne vedem sus, la Promenada, pentru că încă e soare și frumos afară. N-am ajuns anul acesta la mare, dar și de aici, de la înălțime, ne putem distra. În plus, ne și vedem față în față, dacă aveți drum pe acolo. Dar respectând distanțarea socială, da?”, a spus Dani Oțil.

Simpaticul matinal de la Antena 1 a mai dezvăluit că noul sezon vine cu multe surprize: „Însă, tocmai pentru că sunt surprize, le vom dezvălui live, de la 8, de luni încolo”.

Programul ”Litoralul pentru toți”, lansat pe 1 septembrie. Românii se pot caza la malul mării și cu 45 de lei pe noapte... Râdem, glumim, dar distanțarea socială e lege! Așa se merge, regulamentar, cu metroul: „Ca la poliție!” |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x