Antena Căutare

Smiley News. Munca de acasă nu este ușoară pentru nimeni. Cum a prezentat un american rubrica Meteo alături de pisică

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum să prezinți rubrica de Meteo alături de pisică.

Animalele de companie își fac apariția în cele mai frumoase momente, munca de acasă nu este ușoară pentru nimeni. Cea mai recentă „victimă” este cea a prezentatorului Jeff Lyons și a pisicii sale Betty.

Smiley News. Efectele secundare ale coronavirusului. Doi chinezi s-au trezit negri africani

Pisica prezentatorului american Jeff Lyons, din Evansville, Indiana este o pisică din rasa Maine Coon. Pe timpul pademiei de coronavirus Lyons lucrează ca prezentator meteo a canalului 14 News, de acasă. În timpul unei transmisiuni s-a prezentat cu un asistent, Betty. De fapt, niciodată prognoza meteo de acasă nu a fost atât de distractivă.

Betty s-a prezentat în studioul de televiziune improvizat acasă, iar prezentatorul Jeff Lyons în timpul prognozei, nu a putut face altceva decât să ia pisica în brațe.

Smiley News. Virale în izolare. Distracția nu se oprește nici în carantină. Oamenii știu să se simtă bine și în pandemie

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Recomandări de weekend 25-26 aprilie 2019. Cum poţi să te distrezi, chiar dacă ești în izolare... Smiley News. Genial! Cum îți dezveți câinele să renunțe la ciocolată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x