Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

O știre amuzantă a fost suficientă pentu a-i trezi Flaviei instinctul matern: ”Vreau și eu patru copii!”

 
+2 click pentru
galerie

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit. De data asta cu muuuulte  îmbrățișări tandre între copilași. O știre amuzantă a fost suficientă pentu a-i trezi Flaviei instinctul matern: ”Vreau și eu patru copii!”

Smiley News. Începutul raw veganismului în România, articol dintr-un ziar din 1939: ”Sunt oameni cari nu pun mâncare de carne pe limba lor!

Nu-i așa că aveați nevoie să vă începeți ziua cu zâmbetul pe buze? Tocmai de aceea, Cătălin Oprișan este în platoul matinalilor de la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu cele mai amuzante clipuri și situații din mediul virtual?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe