Antena Căutare

Cel mai nou model de stergători de parbriz! Iată de ce elemente ai nevoie pentru a folosi stergătoarele pe timp de ploaie

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant.

Pentru că tot vine sezonul ploilor și mersul cu mașina ne este indispensabil, trebuie să avem grijă dacă totul funcționează atunci când plecam cu ea la drum.

Dacă plouă și nu merg stergătoarele, nu este nici un fel de problemă, nu trebuie să intrăm în panică. Un bărbat a descoperit o metodă genială pentru a se descurca pe ploaie.

Este nevoie doar de doi participanți în trafic, pe lângă tine, unul în spate și unul în dreapta. Îți trebuie neapărat și unul în dreapta că sa le aducă înapoi.

În imagini se vede cum bărbatul este puțin rușinat de situație însă stergătoarele nu se opresc din mișcare.

Un val de aer polar va răci vremea începând de marţi. Cât ne mai bucurăm de căldură... Cum a fost prima săptămână de şcoală pentru elevi într-o școală modernă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x