Antena Căutare

Cum a fost prima săptămână de şcoală pentru elevi într-o școală modernă

Peste 2.800.000 de elevi şi preșcolari au început școala și grădinița pe 10 septembrie, cu o stămâna mai devreme decât data obişnuită!

Peste 2.800.000 de elevi şi preșcolari au început școala și grădinița pe 10 septembrie, cu o stămâna mai devreme decât data obişnuită!

Reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Lucsandra Săndulescu, se află într-o școală veche de 130 de ani, însă arată ca una modernă din 2030.

În această clădire modernă învață zilnic 240 de elevi, însă în toate clădirile coordonate de Mariana Banu, director Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Ghermănești sunt în total 520 de copii.

Modernizarea școlii a adus bucurie atât elevilor, care acum scriu cu marker pe tablă și au fiecare dulăpiorul lui, cât și învățătorilor care se simt mult mai bine când știu că au echipamentul potrivit pentru copii.

Cel mai nou model de stergători de parbriz! Iată de ce elemente ai nevoie pentru a folosi stergătoarele pe timp de ploai... Neatza cu Răzvan și Dani susține prima ediţie a Turneului "Tenis pentru Fapte Bune" va avea loc la Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x