Antena Căutare

Împăratul versurilor comandă la fast food! Tânărul i-a lăsat mască pe angajați cu piesa improvizată

Tinerii din ziua de astăzi sunt tot mai pasionați de muzică și de făcut versuri la comandă, în exerciții surprinzătoare de improvizație. Dar cum îți comanzi mâncare la fast food, ca un adevărat maestru?

Statul la coadă în fast food-uri pare să fie ceva mai puțin plictisitor în Statele Unite ale Americii, acolo unde un tânăr a găsit modalitatea de-a face show pentru toți din jur.

Practic, odată ajuns la casa de marcat, bărbatul a fost întrebat ce dorește să comande. Și aici s-a pornit show-ul! Vers după vers, clientul s-a apucat să improvizeze o melodie prin care spune ce produse dorește.

Vă puteți imagina surpriza de pe fațele angajaților respectivului fast food, care brusc au fost scoși din cumplita rutină de către tânărul extrem de priceput la versuri!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi cum se comandă la fast food ca un împărat al versurilor!

Bunicuța asta e senzație! Se filmează când povestește în stilul ei filmele și serialele pe care le-ai ratat... Leneșul suprem a inventat sistemul perfect de pus sare în mâncare! E un adevărat parc de distracții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x