Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Șoc pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul s-a apucat de un stil muzical complet diferit! Nu îl recunoști! (VIDEO)

 

Imagini de senzație cu celebrul rapper Snoop Dogg! Artistul a fost surprins într-o ipostază ce i-a șocat complet pe fani! 

Practic, Snoop Dogg a fost surprins în mașină cu celebrul actor Matthew McConaughey. Contrar așteptărilor, artistul nu fuma droguri și nici nu făcea niște muzică rap!

 

Vesel și complet schimbat, starul a demonstrat că se pricepe la fel de bine și la cântat country, muzica preferată a americanilor!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vezi totul!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI