Vedetele au pasiuni nebănuite! Nici nu-ți trece prin minte ce hobby are celebrul rapper Snoop Dogg. Ai fi crezut?

Este un fapt bine cunoscut că vedetele au diferite pasiuni, care mai de care inedite. Este și cazul celebrului rapper Snopp Dogg care are un hobby surprinzător față de stilul lui de viață, mai exact gătitul.

Este un fapt bine cunoscut că vedetele au diferite pasiuni, care mai de care inedite. Este și cazul celebrului rapper Snopp Dogg care are un hobby surprinzător față de stilul lui de viață, mai exact gătitul.

Snopp Dogg este pasionat de gastronomie şi nu s-a mulţumit să experimenteze reţete în propria bucătărie, ci a mers mai departe. A lansat o carte de bucate.

După ce a apărut într-o emisiune culinară cu Martha Stewart, Snoop Dogg a anunţat că va publică o carte de bucate în care va include reţe de pentru pui, homar şi pentru "gustări care să satisfacă poftă de ronţăit"

Colecția de reţete a lui Snoop Dogg se numeşte "From cruc to cook", un joc de cuvinte care s-ar traduce "De la escroc la bucătar" şi a apărut pe piaţă în luna octombrie. Se găseşte online şi costă 15 dolari.

Emisiunea sa culinară se numeşte Martha and Snoop’s Potluck Dinner Party şi a fost nominalizată la premiile Emmy în 2017.

Snoop Dogg a debutat în 1992 şi a combinat activitatea muzicală cu întreprinderi care au mers de la apariţii ca antrenor de fotbal până la producţii pornografice.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri