Antena Căutare

Șoferul anului la categoria #cocârț! A dat să fugă de poliție, dar a pățit-o grav de tot cu asfaltul!

Cătălin Oprişan este un adevărat maestru în materie de clipuri video amuzante de pe internet, doar că de data aceasta chiar a reușit să facă spectacol, arătându-ne care este șoferul anului la categoria #cocârț!

Cătălin Oprişan este un adevărat maestru în materie de clipuri video amuzante de pe internet, doar că de data aceasta chiar a reușit să facă spectacol, arătându-ne care este șoferul anului la categoria #cocârț!

Să bei și să te urci la volan nu e combinație și asta o știe cam toată lumea. Sau aproape toată lumea! Un șofer viteaz, cel mai probabil după ce consumase doze impresionante de #cocârț (băutură de proastă calitate), a fost prins de poliție.

Agentul de circulație l-a rugat să-l aștepte în afara mașinii, doar că șoferul s-a crezut suficient de norocos ca să scape, așa că a luat-o la goană! Ce a pățit? Află urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Minunăție culinară în câteva secunde! Cum se face salata de fasole galbenă... Câinele acesta e bun de dus la circ! Ce face animalul când apare stăpânul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x