Antena Căutare

Ce fac poliţiştii de la Rutieră ca să-i prindă pe şoferii vitezomani. Cea mai nouă metodă bagă spaima în români

Mai mulţi şoferi au semnalat, pe reţelele de socializare, o nouă metodă prin care polițiștii rutieri reuşesc să-i depisteze pe cei care conduc cu viteză excesivă pe şosele şi autostrăzi.

Mai mulţi şoferi au semnalat, pe reţelele de socializare, o nouă metodă prin care polițiștii rutieri reuşesc să-i depisteze pe cei care conduc cu viteză excesivă pe şosele şi autostrăzi.

Sute de şoferi au rămas fără permis în ultima perioadă pentru depăşirea vitezei regulamentare, în special pe autostradă.

Cum acţionează poliţiştii: lasă hayonul deschis la o maşină neinscripţionată, iar unul dintre ei foloseşte un pistol de radar de pe bancheta din spate. La câţiva kilometri distanţă se află o maşină de poliţie care opreşte şoferii înregistraţi cu viteză ilegală.

Potrivit capital.ro, radarele Poliţiei, amplasate în maşini neinscripţionate, sunt legale. Proiectul de lege care urma să modifice Codul Rutier şi să interzică acest lucru a picat la votul Comisiei de Transporturi la limită, cu 7 voturi împotrivă şi 6 pentru.

Iar poliţistul rutier poate încheia procesul-verbal de contravenţie pentru depăşirea vitezei legale chiar dacă nu el este, de fapt, agentul constatator, potrivit unei decizii pronunţate de ÎCCJ, în 2017.

sursă: capital.ro

Dacia 1310, modelul monstruos creat pe vremea lui Ceaușescu. Așa arăta mașina cu trei volane!... Cel mai tare truc. Aşa îţi dai seama imediat câţi kilometri reali are o maşină second-hand. Nu te mai lăsa păcălit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x