Antena Căutare

Standardele de frumuseţe pentru vedetele de la noi. Feli, jurata "The Four - Cei 4": "Am căzut în capcana dietelor şi mi-au adus mari probleme. Sunt frumoasă din toate punctele de vedere"

Feli a renunţat la tipare şi şi-a început cariera când cântărea cu mult mai mult ca acum, lucru pe care şi l-a asumat şi a ştiut că frumuseţea ei stă în talent.

Feli a renunţat la tipare şi şi-a început cariera când cântărea cu mult mai mult ca acum, lucru pe care şi l-a asumat şi a ştiut că frumuseţea ei stă în talent.

“Stăteam într-o seară pe Facebook şi am văzut o fetiţă ceva mai plinuţă care stătea într-un colţ al camerei şi avea în faţa ei o revistă de modă. Într-o mână îşi ţinea burtica şi În cealaltă o foarfecă imensă. Îşi dorea foarte mult să fie slabă. Acela a fost momentul să mă arăt lumii fix aşa cum sunt. La un moment, când aveam lupta asta cu kilogramele, am căzut în capcana dietelor şi mi-au adus mari probleme de sănătate. Mi-am dat seama că am greşit şi că sunt frumoasă din toate punctele de vedere. Sunt veselă, optimistă, sunt bine…", a spus jurata de la "The Four - Cei patru" la "Neatza".

Pleci în concediu şi nu are cine să aibă grijă de animalul tău de companie? Du-l la hotel! Cât costă şi care sunt condiţ... Mesajul zilei de pe Facebook. "O poză din mers la intrare an sinaiea la muntee". Răzvan: "Prietene, tu eş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x