Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Artistul care nu îmbătrânește! Ștefan Bănică a mărturisit care a fost partea bună a izolării la domiciliu!

Ștefan Bănică a petrecut timp de calitate cu familia, în izolare, dar a fost aproape și de fani, pe rețelele de socializare. Artistul a mărturisit care a fost partea bună a izolării la domiciliu!

Ștefan Bănică a fost invitat prin video call la Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul vorbește despre perioada în care a stat izolat la domiciliu, alături de familie.

"Cel mai important lucru pentru mine este faptul că am stat alături de copiii mei. Faptul ca am stat aproape două luni alături de băiatul meu care face mâine un an, e cel mai mare câștig."

Are mușchi și un corp bine lucrat! Dar stai sa vezi cum se antrenează Dani Oțil! Gabriela este cea care îl ajută! | Video

Vedeta a mărtutisit care a fost avantajul faptului că a stat izolat la izolare a fost faptul că a petrecut mult mai mult timp alături de băiatul lui cel mic, care împlinește un an.

Cu toate că a stat izolat la domiciliu, Ștefan nu a stat degeaba, el a muncit la piese noi, special pregătite pentru fanii artistului.

Cum arată viața în izolare pentru Mădălina Bellariu Ion. Actrița din Sacrficiul a mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face după relaxarea măsurilor

Provocarea lui Dani a venit sub forma unor întrebari. Prima e legata de calitățile de bucătar are lui Ștefan, care recunoaște că în afară de omleta nu știe altceva să gătească.

Urmăriți toată declarația artistului invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, accesând clipul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro