Antena Căutare

Ștefan Bănică Jr. a lansat un videoclip în care este interpretat de fiul lui! „Intră în arhiva mea sentimentală” - Video

Ștefan Bănică Jr. a lansat o nouă melodie, „Până la cer”, compusă integral de el. În videoclipul piesei, care prezintă o poveste reală, artistul este interpretat chiar de fiul lui.

Ștefan Bănică Jr. a lansat o nouă melodie, „Până la cer”, compusă integral de el. În videoclipul piesei, care prezintă o poveste reală, artistul este interpretat chiar de fiul lui.

„Este vorba despre o poveste reală care mi s-a întâmplat mie când eram puști și cine putea să mă joace pe mine la vârsta aia decât Ștefan, care, întâmplător sau nu, este și aspirant în ale actoriei și face cursuri de actorie”, a explicat Ștefan Bănică Jr.

„În videoclip apare și colega lui de la cursurile de actorie. Sunt doi copii foarte talentați și mă bucur mult că acest videoclip intră în arhiva mea sentimentală”, a adăugat el.

Single-ul „Până la cer” este cel mai nou extras de pe cel de-al XVI-lea album de autor, „Picat din Lună”, din cariera lui Ștefan Bănică.

Pentru vânzările albumului „Picat din Lună”, Ștefan Bănică a primit Discul de Aur în cadrul concertelor de Crăciun de la Sala Palatului, în decembrie 2018.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani".

Ștefan Bănică Jr. va susține concerte dedicate femeilor, în martie. Unde vor avea loc spectacolele - Video... Plimbă ursul… Sau mai bine, joacă leapșa cu el! Un Moș Martin „domestic” face senzație pe internet - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x