Antena Căutare

Sucurile naturale benefice pentru sănătatea organismului

Alexandru Stanciu, consultant în nutriție, ne vorbește, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, despre cum e bine să consumăm sucurile naturale.

Sucurile naturale benefice pentru sănătatea organismului Galerie
Sucurile naturale benefice pentru sănătatea organismului

Despre sucurile naturale de fructe sau legume, sucuri fresh, s-au sucuri proaspete se tot spune că sunt un adevărat eloixir pentru sănătate, cu toate că mulți specialiști în nutriție recomandă mai degrabă fructele, sau legumele în starea naturală.

De aceea, Alexandru Stanciu, consultant în nutriție, invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, ne explică despre cum e bine să consumăm sucurile naturale și cât de benefice sunt asupra organismului.

Iar ca un exemplu pozitiv, ne relatează istoria storcătorului de fructe, cum a apărut și cât de util este.

Sucurile naturale de fructe sau legume, sunt o adevărată explozie de vitamine, însă este necesar să știm cum și când să le consumăm.

Iar pentru acest amănunt, ar trebui să știm și de ce afecțiuni suferim, pentru a le putea asocia corect curei de sănătate.

Citește și: De ce sunt mai recomandate sucurile din legume și fructe verzi? Proprietăți și beneficii

De exemplu, persoanele care suferă de diabet zaharat, trebuie să se limiteze mai mult la sucurile de legume, fără zaharuri.

Sucurile de fructe și cele de legume este recomandat a se consuma în prima parte a zilei pentru a beneficia de energia pe care o conferă organismului.

Ni se tot repetă că o dietă bazată pe fructe și legume a fost dintotdeauna asociată cu o îmbunătățire a stării de bine și de sănătate a organismului.

De aceea nu trebuie să evităm nici consumul de sucuri proaspete din fructe sau legume de sezon, pentru că acestea au tot ce ne trebuie pentru o sănătate de fier.

Pentru mai multe detalii despre sucurile naturale benefice pentru sănătatea organismului și despre cum e bine să consumăm sucurile naturale, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani.

Idei de sandvișuri pentru a sărbători ziua internațională a sandvișurilor... Trei rețete de risotto preparate de Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan şi Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x