Pentru că în piețe tsrsbele sunt pline cu conopidă, în ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de conopidă la cuptor. Pentru care aveți nevoie de conopidă, unt, ouă, pesmet, smântână, ceapă, dar și de alte ingrediente delicioase.
Despre conopidă nutriționiștii ne spun că este una dintre cele mai sănătoase legume de toamnă pe care n-ar trebui s-o ocolim.
Conopida are un conținut bogat în substanțe active, benefice pentru ameliorarea multor afecțiuni. Consumul de conopidă ne ajută în eliminarea toxinelor, în combaterea radicalii liberi, pentru că are un puternic rol detoxifiant.
Curele de detoxifierea cu ajutorul conopidei ajută sistemul digestiv, curățând colonul și rinichii. Consumul de conopidă ajută în prevenirea constipației, a diaree, dar și a indigestiei sau arsurilor gastrice.
Tot conopida are și un puternic rol de a distruge multe dintre bacteriile care generează probleme digestive.
Conopida este un aliment benefic și în funcționarea inimii, în sănătatea ochilor, dar și în menținerea unui echilibru hormonal, în parametri normali.
Citește și: Rețetă de conopidă la cuptor cu sos de condimente, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani
Pentru a descoperi rețeta lui Nicolai, urmăriți videoclipul de mai sus desprins din cade=rul îndrăgitului matinal ”Super Neatza cu Răzvan și Dani”.
Super Neatza este cel mai îndrăgit matinal, prezentat de Răzvan Simion şi Dani Oțil și se difuzează de luni până vineri de la ora 08.00 la ora 12:00, iar duminica, de la 10.00 la ora 13:00, Ramona Olaru, Diana Munteanu și gașca lor îți aduc o ediție specială de weekend.