Antena Căutare

Super Neatza, 22 decembrie 2021. Cătălin Rizea gătește piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie

Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, dar și alte ingrediente fabuloase.

Învitat în bucătăria platoului de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția din 22 decembrie 2021, Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie, dar și patru tipuri de salată aperitiv, una mai delicioasă deât alta.

Pentru aceste rețete ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, cartofi albi și cartofi violeți, dar și multe alte ingredoiente pline e savoare și arome.

Citește și: Mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola. Rețeta lui Cătălin Rizea la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021

Pentru a descoperi modul de preparare al rețetelor preparate de Cătălin Rizea, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal.

Whiskas îți premiază un membru drag al familiei: pisica. Ce să faci ca să o înscrii în campanie... Super Neatza, 21 decembrie 2021. Rețeta lui Cătălin Rizea: Salată de boeuf cu pui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x