Antena Căutare

Teleferic Grand Hotel, locația ideală pentru o escapadă la munte în zilele toride de vară. Răzvan și Dani, cuceriți total

Răzvan și Dani vin în ajutorul celor dornici de aventură și recomandă locația Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov pentru un sejur de neuitat!

Galerie
Teleferic Grand Hotel, locația ideală pentru o escapadă la munte în zilele toride de vară. | Antena 1 / Teleferic Grand Hotel

Răzvan și Dani vin cu o recomandare minunată pentru cei care își doresc să scape de temperaturile ridicate din termometre și care vor să se relaxeze la munte în această perioadă extrem de călduroasă de vară.

Teleferic Grand Hotel este un loc grozav unde natura și eleganța se îmbină într-un mod subtil și plăcut.

Pe lângă faptul că hotelul este recunoscut și premiat la nivel internațional, acesta este și extrem de îndrăgit atât de românii de pretutindeni, cât și de străinii care ne viziteză țara cu atât de multă plăcere.

De ce să alegi Teleferic Grand Hotel pentru o escapadă la munte

În ediția de astăzi, Răzvan și Dani au vorbit despre cât de impresionați sunt de serviciile oferite de Teleferic Grand Hotel, recomandându-le celor de acasă cu mare drag această locație indiferent de anotimp.

Deși multă lume pleacă la mare în această perioadă, există și persoane care s-au îndreptat către zonele răcoroase de munte pentru a se relaxa cum se cuvine în aceste zile toride de vară.

Citește și: Răzvan și Dani au o recomandare pentru cei care își doresc o escapadă la munte: Teleferic Grand Hotel din Poiana Brașov

Răzvan, a recunoscut că hotelul este pe placul lui, mai ales că totul este organizat ca la carte, ținându-se cont chiar și de cele mai mici detalii.

„Aici totul este gândit cu inima, construit din pasiune, pregătit cu atenție și suflet, acesta fiind de fapt secretul prestigiului acestui family-friendly hotel.” a menționat prezentatorul TV.

De asemenea, și Dani, a punctat câteva dintre cele mai râvnite servicii pe care Teleferic Grand Hotel le are în portofoliu:

„Câteva lucruri de punctat și foarte importante: designul camerelor: ne simțim ca în tirol, ca la muntele acela adevărat; zona de spa: foarte tare; celebrul jacuzzi care este încălzit pe toată perioada iernii, dar acum nu e cazul; în plus, copiii încă de la intrare se pot uita la o miniatură cum nu mai vezi în alte hoteluri, oamenii au telecabină și teleschi care se plimbă: mici, mici”.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a dorit să puncteze și un avantaj de care se pot bucura oamenii atunci când fac rezervări online:

„Discount: 18% pentru rezervările făcute direct pe site-ul hotelului, pe telefericgrandhotel.ro, evident pentru rezervările non-refundable (nerambursabile).”

Dani Oțil, atins de urs în pădure: „Consider că eu am greșit”. Ce a declarat matinalul despre experiența periculoasă... Super Neatza cu Răzvan și Dani se pregăteşte de vacanţă. De unde vor transmite live ultima săptămână din acest sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x