Antena Căutare

Tenismena Mihaela Buzărnescu, prima apariție după accidentare! „Mi-am propus să ajung locul zece mondial”

Mihaela Buzărnescu, una dintre cele mai bune tenismene din România, speră să participe la turneele din Asia, chiar dacă a suferit o accidentare în urmă cu ceva timp.

Sportiva are o carieră sportivă de excepție și a reușit să se impună în clasamentele mondiale de tenis.

Recent, Mihaela Buzărnescu a sufert o accidentare și momentan se recuperează. Un reporter al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a stat de vorbă cu tenismena și astfel am aflat cum arată programul său zilnic de sportivă de top. Chiar dacă a sacrificat vacanțele, aceasta spune că a meritat totul, fiindcă astfel își menține forma de invidiat.

„Îmi doresc să ajung locul 10, asta mi-am propus”, a declarat ea plină de ambiție.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli ce dezvăluiri a făcut Mihaela Buzărnescu, ajunsă locul 23 mondial!

Despre Mihaela Buzărnescu

La începutul lunii august, Mihaela Buzărnescu a învins-o în finala de la Silicon Valley Classic pe jucătoarea din Grecia Maria Sakkari (23 de ani, locul 49 WTA) cu un categoric 6-1, 6-0 și a câștigat astfel primul titlu WTA din carieră.

În 2017, Mihaela Buzărnescu a evoluat pentru prima oară pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam, la US Open, când a fost eliminată de Carolne Wozniacki.

„Tom Degețel”, cel mai nou concurs de la „Neatza”! Matinalii au făcut SHOW de zile mari! „Flavia scrie foarte urât pentr... Show LIVE de senzație! Flavius Teodosiu a făcut spectacol cu piesa „Say Something”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x