Antena Căutare

„To be or not to be”. Hamlet așa cum nu a mai fost interpretat vreodată. Scena craniului în viziunea Divertis în urmă cu un sfert de veac!

În urmă cu un sfert de veac, Divertis era trupa care dădea ora exactă în umorul românesc. Aparițiile băieților conduși de Toni Grecu erau absolut savuroase, iar scenetele lor îi făceau să râdă cu lacrimi până și pe cei mai exigenți spectatori sau telespectatori.

Varianta divertisiană a celebrului Hamlet a făcut furori pe scena unde erau premiați cei mai valoroși artiști ai României de la acea vreme. Cu regretatul Ioan Gyuri Pascu pe post de craniu, divertișii și-au încântat auditoriul la o gală UNITER de colecție.

În public se aflau nume uriașe ale scenei românești precum Ștefan iordache, Maia Morgenstern, Leopoldina Bălănuță, Andrei Șerban, Ion Caramitru, Mircea Diaconu, Diana Lupescu, Vlad Rădescu, Mariana Mihuț sau Victor Rebengiuc sunt doar câteva dintre starurile care apar în imagini.

Angela Gheorghiu, concert de excepție în Piața Constituției! Iată care sunt cele mai importante evenimente de la sfârşit... N-ai văzut așa ceva de când ești pe lumea asta. Cum înseamnă „interior/exterior” la o spălătorie auto din Brăila!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x