Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței

Ziua Recunoștinței este sărbătorită în cea de-a patra zi de joi a lunii noiembrie în Statele Unite ale Americii și aflăm dintr-un restaurant din București, care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței.

Exemple de burgeri pentru a sărbători Ziua Recunoștinței la americani

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Chef Florin Tătaru, ne prezintă dintr-un restaurant din București care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței.

Pentru doritorii preparatelor specifice bucătăriei americane, vom face un clasament cu tot ce pot consuma sub formă de ospăț în stil american la restaurant, sau își pot prepara acasă, după propriul gust.

Care sunt Top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței?

Pe primul loc rămân burgerii, pentru că sunt cei mai apreciați, cei mai cunoscuți și cei mai des comandați. Dintre aceștia amintim: big burgerul, hexa burgerul și western burgerul

Toate aceste sortimente de burgeri se fac, exclusiv din carne de vită, tocată.

Citește și: La așa ceva nu te așteptai! Tort de burgeri care poate cântări și 30 de kilograme

Coastele de porc dulci picante, foarte celebre și des comandate. Acestea se prepară pe grătare speciale de slow cooker și necesită nu mai puțin de 4-5 ore de gătit. Înainte de gătire, coastele se țin într-un baiț texan pe bază de sare lichidă, piper și diverse sosuri. După preparare, coastele se glazurează cu un sos special, preparat din oase de vită.

Inelele de ceapă servite ca antreu sunt la mare căutare, sunt crocante și delicioase.

Ultimul servit este desertul, ”american pie”(plăcintă americană, în general de dovleac), acesta fiind desertul tradițional preferat de americani.

Așadar nu numai curcan umplut se poate servi de Ziua Recunoștinței în restaurantele cu specific americănesc!

Citește și: Cum preparăm cele mai simple și delicioase coaste de porc cu cartofi noi și sos de măsline

Pentru mai multe detalii, în special despre cum se pregătesc celebrele coaste dulci-picante, dar și care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței, vizualizați materialul video de mai sus!