Antena Căutare

Top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței

Ziua Recunoștinței este sărbătorită în cea de-a patra zi de joi a lunii noiembrie în Statele Unite ale Americii și aflăm dintr-un restaurant din București, care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței.

Top cele mai apreciate preparare pentru ziua recunoștinței
Exemple de burgeri pentru a sărbători Ziua Recunoștinței la americani

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Chef Florin Tătaru, ne prezintă dintr-un restaurant din București care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței.

Pentru doritorii preparatelor specifice bucătăriei americane, vom face un clasament cu tot ce pot consuma sub formă de ospăț în stil american la restaurant, sau își pot prepara acasă, după propriul gust.

Care sunt Top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței?

Pe primul loc rămân burgerii, pentru că sunt cei mai apreciați, cei mai cunoscuți și cei mai des comandați. Dintre aceștia amintim: big burgerul, hexa burgerul și western burgerul

Toate aceste sortimente de burgeri se fac, exclusiv din carne de vită, tocată.

Citește și: La așa ceva nu te așteptai! Tort de burgeri care poate cântări și 30 de kilograme

Coastele de porc dulci picante, foarte celebre și des comandate. Acestea se prepară pe grătare speciale de slow cooker și necesită nu mai puțin de 4-5 ore de gătit. Înainte de gătire, coastele se țin într-un baiț texan pe bază de sare lichidă, piper și diverse sosuri. După preparare, coastele se glazurează cu un sos special, preparat din oase de vită.

Inelele de ceapă servite ca antreu sunt la mare căutare, sunt crocante și delicioase.

Ultimul servit este desertul, ”american pie”(plăcintă americană, în general de dovleac), acesta fiind desertul tradițional preferat de americani.

Așadar nu numai curcan umplut se poate servi de Ziua Recunoștinței în restaurantele cu specific americănesc!

Citește și: Cum preparăm cele mai simple și delicioase coaste de porc cu cartofi noi și sos de măsline

Pentru mai multe detalii, în special despre cum se pregătesc celebrele coaste dulci-picante, dar și care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței, vizualizați materialul video de mai sus!

Rețetă de salată de vinete cu influențe orientale, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan şi Dani... Horoscopul zilei, 27 noiembrie 2020. Dragoste la prima vedere pentru nativii Taur, vezi ce se întâmplă cu Scorpionii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 1 martie 2024. Arando Marquez & Tavi Colen - Parfum de femeie Super Neatza, 1 martie 2024. Arando Marquez & Tavi Colen - Parfum de femeie Vineri, 01.03.2024, 12:19
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

Emma de la ZU și Tavi Colen, apariție rară la TV, în calitate de cuplu. Cum a început povestea lor de dragoste

Prezenți în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în ediția din 1 Martie 2024, Emma de la ZU și Tavi Colen au făcut dezvăluiri inedite despre viața lor de cuplu. Deși cei doi și-au ținut relația departe de ochii curișilor, au bifat o apariție rară la TV, în calitate de cuplu.

Vineri, 01.03.2024, 15:47
Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Interpretul de muzică populară Gelu Voicu a fost prezent în platoul de la Super Neatza alături de cei trei copii ai săi: Tudor, Vlăduț și Sofia.

Joi, 29.02.2024, 15:43
Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din fașă”

Ruby și bunica ei, apariție emoționantă la Neatza. Mamaia Gherghina l-a ținut strâns de mână pe Răzvan: „M-a crescut din fașă”

Cu ochii umezi și vocea tremurândă, Ruby a făcut mărturisiri emoționante despre bunica și mama ei. Artista a fost însoțită la Super Neatza de mamaia Gherghina, cea care a crescut-o și educat-o să fie sexy, puternică și ambițioasă.

Miercuri, 28.02.2024, 12:08
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
Ultimele știri
x