Antena Căutare

Top cinci cele mai sexi momente cu Amalia Ștefania, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A reprodus celebra scenă din „Basic Instinct” și a provocat nădușeli îmbrăcată ca o „profă sexi”! „Nu te mai răscrăci!” - Video

Amalia Ștefania Țîrcă a încântat privitorii la „Neatza cu Răzvan și dani”. Ba chiar a provocat nădușeli în mai multe momente, precum cel în care a reprodus celebra scenă din „Basic Instinct” filmată de actrița Sharon Ston.

Top cinci cele mai sexi momente cu Amalia Ștefania, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! A reprodus celebra scenă din „Basic Instinct” și a provocat nădușeli îmbrăcată ca o „profă sexi”! „Nu te mai răscrăci!” - Video
Amalia Ștefania Țîrcă, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Iată câteva dintre momentele în care Amalia Ștefania Țîrcă a fost absolute fermecătoare, la „Neatza cu Răzvan și Dani”:

1. Amalia, într-o fustiţă sexi şi foarte transparentă!

Amalia Ștefania Țîrcă a apărut într-o fustiță sexi și foarte transparentă, în urmă cu trei ani, la începutul unei ediții din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

A dansat atunci, alături de Flavia Mihășan, pe melodia „Notorious” a trupei Duran Duran.

Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, au fost surprinși dansând și ei atunci, de pe scaune, cu ochii pe fete!

2. Elevii Răzvan şi Dani au dansat „Lambada" cu profesoara Amalia

Tot în anul 2016, Amalia Ștefania Țîrcă a fost… Profesoara de dans pentru elevii Răzvan Simion și Dani Oțil.

„Să fi avut o profă ca Amalia, jur că până acum eram departe!”, a spus Dani Oțil, care a luat-o primul la dans pe Amalia, pe melodia „Lambada”.

3. Amalia a reprodus celebra scenă realizată de Sharon Stone în „Basic Instinct”

Un an mai târziu, într-un moment de neatenție, Amalia Ștefania Țîrcă a reprodus, parțial, celebra scenă sexi realizată de Sharon Stone în „Basic Instinct”.

„Te roagă cei din regie să nu mai tot schimbi picioarele! Oamenii au și eu un suflet! Nu te mai răscrăci la televizor!”, i-a spus atunci Răzvan Simion.

4. Bustul horoscopistei Amalia Ștefania a atras atenția tuturor!

Într-o ediție din 2018 a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, bustul horoscopistei Amalia Ștefania a atras atenția tuturor.

Dacă Amalia și-a pus silicoane sau nu a fost marea dilemă a lui Dani Oțil.

„Am observat că atunci când te apleci îți cresc ochii”, i-a spus Dani Oțil.

5. Cum dau ele cu aspiratorul, nu dă nimeni! Amalia Ștefania și Ramona Olaru au făcut twerking

Recent, Amalia Ștefania și Ramona Olaru au făcut curat în platoul celui mai iubit matinal „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar au făcut și o demonstrație de twerking.

Amalia Ștefania a dat o lecție de… Dat cu aspiratorul sexi.

Citește și: Amalia Ștefania părăsește echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce va face în continuare. „O să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!”

„Dai cu aspiratorul. Și la un moment dat începi să te simți bine, că te mai uiți și în oglindă, știi?”, a început Amalia lecția.

„Pe mine nu mă mai impresionează cu lucrurile astea. Mie să-mi facă un fular sau o căciulă, dacă vrea. Am 40 de ani mâine-poimâine, și degeaba dai din toate alea aici, că nu mă mai… Dar dacă îmi tricotezi o pereche de șosete groase”, a spus Dani Oțil, din capul locului… Dar atât el, cât și Răzvan Simion au ajuns să își pună mâinile la ochi.

Amalia Ștefania părăsește echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce va face în continuare. „O să-mi fie dor de voi! M-ați fă... Prognoza Meteo, 9 decembrie 2019 - Vreme frumoasă în toată țara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x