Antena Căutare

Totul despre cifra cinci. Explicația numerologului! Luna mai, a cincea din calendar, reprezentată de schimbare

Corina Stratulat, de profesie numerolog, spune totul despre cifra 5. Oamenii își doresc o schimbare, ceva nou în această lună, a cincea din calendar.

Corina Stratulat, de profesie numerolog, spune totul despre data de 5 și luna a cincea, adica luna mai. Oamenii îți doresc o schimbare, ceva nou în perioada următoare.

O zi la care avem aceeași vibrație interioară cât și exterioară. Libertate de a ieși din cadru cu nonconformisn sunt caracteristicile acestei zile. Dorința de schimbare, cinci e despre comunicare și a ne conecta unii cu alții.

Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului

Acest număr este despre stima de sine, dar reprezină și momentul potrivit pentru a ne exprima emoțiile, spune specialistul în numerologie.

Acum e momentul să aflăm cine suntem cu adevărat, cunoscându-ne și fiind creativi.

Numărul cinci, încă din antichitate se știa că este vorba despre o schimbare.

Numerologia a fost folosită din cele mai vechi timpuri, în luarea deciziilor, pentru stabilirea evenimentelor.

Răi da Buni. 2020, anul femeii. Ce spune numărul destinului pentru fiecare. Mihai Voropchievici: Anul acesta nu trebuie să fim agitați

Numărul cinci este un simbol pozitiv, dar există și tendința de a risca, a specula. Cei care au cifra destinului cinci, sunt cei care vor ieși în față și se vor afirma, de asemenea și cei care s-au născut în această zi.

Urmăriți toate detaliile numerologului, accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Au apărut primele cireșe de mai. Cât costă kilogramul... Horoscop zilnic 6 mai 2020: Berbecii descoperă probleme cu banii, capricornii se despart de partener...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x