Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Totul despre cifra cinci. Explicația numerologului! Luna mai, a cincea din calendar, reprezentată de schimbare

Corina Stratulat, de profesie numerolog, spune totul despre cifra 5. Oamenii își doresc o schimbare, ceva nou în această lună, a cincea din calendar.

Corina Stratulat, de profesie numerolog, spune totul despre data de 5 și luna a cincea, adica luna mai. Oamenii îți doresc o schimbare, ceva nou în perioada următoare.

O zi la care avem aceeași vibrație interioară cât și exterioară. Libertate de a ieși din cadru cu nonconformisn sunt caracteristicile acestei zile. Dorința de schimbare, cinci e despre comunicare și a ne conecta unii cu alții.

Cum influențează numărul casei, starea de spirit a locuitorilor! Explicațiia numerologului

Acest număr este despre stima de sine, dar reprezină și momentul potrivit pentru a ne exprima emoțiile, spune specialistul în numerologie.

Acum e momentul să aflăm cine suntem cu adevărat, cunoscându-ne și fiind creativi.

Numărul cinci, încă din antichitate se știa că este vorba despre o schimbare.

Numerologia a fost folosită din cele mai vechi timpuri, în luarea deciziilor, pentru stabilirea evenimentelor.

Răi da Buni. 2020, anul femeii. Ce spune numărul destinului pentru fiecare. Mihai Voropchievici: Anul acesta nu trebuie să fim agitați

Numărul cinci este un simbol pozitiv, dar există și tendința de a risca, a specula. Cei care au cifra destinului cinci, sunt cei care vor ieși în față și se vor afirma, de asemenea și cei care s-au născut în această zi.

Urmăriți toate detaliile numerologului, accesând clipul video de mai sus, prezentat în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.