Antena Căutare

Trupa Andre, super show la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici melodia "Reset la inimă"!

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au cântat melodia "Reset la inimă". Single-ul "Reset la inimă" este primul material lansat după reunirea celebrului band.

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au cântat melodia "Reset la inimă". Single-ul "Reset la inimă" este primul material lansat după reunirea celebrului band.

Fetele au făcut un show incendiar pe platoul de la Neatza. Au cântat piesa „Reset la inimă” și au dansat cu pasiune, așa cum ne-au obișnuit.

Andre, trupa fenomen a muzicii dance, a revenot cu piesa „Reset la inimă”. Un show prezentat de cele două artiste înseamnă multă muncă, culoare, dinamism, peste 10 ținute și 80 de dansatori.

Sâmbătă, 5 octombrie, în București, trupa Andre se reunește pentru primul mare concert dedicat fanilor, la 20 de ani de la lansarea faimosului proiect.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor fi din nou pe aceeși scenă unde vor interpreta celebrele hit-uri „Liberă la mare” și „Noapte de vis (Moșule ce tânăr ești)”.

Trupa Andre s-a înființat în 1998, iar un an mai târziu a lansat single-ul „Liberă la amre”, și odată cu el s-a creat o explozie în muzică și modă.

Fenomenul Andre înseamnă șase albume lansate 1.500.000 de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur și sute de concerte.

În 2001, Andre este desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”.

"Legenda spune că orice pui pe el stă bine!" Cum a ajuns Răzvan Simion să fie manechinul de serviciu de la &qu... Răzvan Simion a ratat o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard: Am adormit și nu am auzit telefonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x