Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Trupa Andre, super show la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici melodia "Reset la inimă"!

 

Invitate la "Neatza cu Răzvan și Dani", trupa Andre, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au cântat melodia "Reset la inimă". Single-ul "Reset la inimă" este primul material lansat după reunirea celebrului band.

Fetele au făcut un show incendiar pe platoul de la Neatza. Au cântat piesa „Reset la inimă” și au dansat cu pasiune, așa cum ne-au obișnuit. 

Andre, trupa fenomen a muzicii dance, a revenot cu piesa „Reset la inimă”. Un show prezentat de cele două artiste înseamnă multă muncă, culoare, dinamism, peste 10 ținute și 80 de dansatori. 

Sâmbătă, 5 octombrie, în București, trupa Andre se reunește pentru primul mare concert dedicat fanilor, la 20 de ani de la lansarea faimosului proiect. 

Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor fi din nou pe aceeși scenă unde vor interpreta celebrele hit-uri „Liberă la mare” și „Noapte de vis (Moșule ce tânăr ești)”. 

Trupa Andre s-a înființat în 1998, iar un an mai târziu a lansat single-ul „Liberă la amre”, și odată cu el s-a creat o explozie în muzică și modă. 

Fenomenul Andre înseamnă șase albume lansate 1.500.000 de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur și sute de concerte. 

În 2001, Andre este desemnată „Cea mai bună trupă pentru adolescenți”, iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI