Antena Căutare

Răzvan Simion a ratat o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard: Am adormit și nu am auzit telefonul

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rată o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Răzvan Simion, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani", a povestit, în direct, cum a rată o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard.

Deși își dorea să o cunoască pe frumoasa actriță Marion Cotillard, Răzvan a ales să doarmă și să pieardă cea mai așteptată întălnire din viața lui.

Trezit la ora 23:30, a văzut multe apeluri de la Irina Nistor cu apel video pe Whatsapp, în care aceasta îi spunea că este așteptat la Ambasada Franței ca s-o cunoască pe Marion, însă acesta a ales să râmănă în pat.

Dezamagit de ocazia pierdută, Răzvan povestește în direct regretul său. Însă Dani Oțil nu pierde ocazia să râdă de Răzvan și îi reproșează: „O dată ești chemat la Ambasada Franței și tu te culci”.

Trupa Andre, super show la Neatza cu Răzvan și Dani! Ascultă aici melodia "Reset la inimă"!... Cătălin Oprișan: zici că bate unul fleici! O fată intră din greșeală intr-un perete de sticlă de trei ori....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x