Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Un bărbat a băgat capul în sacul cu cărbuni și a așteptat câteva secunde! Ce a pățit (VIDEO)

 

Toată lumea știe că mersul la grătar este o activitate extrem de plăcută, ce poate da naștere unei distracții de zile mari! Așa s-a întâmplat și cu un bărbat care a decis să demonstreze tuturor cum se bronzează el la cărbuni!

Cuprins poate de febra grătarului, un bărbat a decis să demonstreze tuturor ce magie poate face cu sacul de cărbuni! 

Omul a luat pachetul, l-a pus în cap și a început să agite energic, apoi a arătat tuturor cu ce look s-a ales! Cine ar fi crezut că te poți „bronza” la cărbuni?

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să vezi întreaga întâmplare!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI