Antena Căutare

Smiley News. Părinții combat pandemia cu umor. Cum a ieșit un tătic, alături de fetița lui, să ducă gunoiul

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum a ieșit un spaniol, alături de fetița lui, să ducă gunoiul.

Părinții au început să se costumeze în diferite personaje când duc gunoiul, pentru a mai alunga din stresul izolării din cauza pandemiei de coronavirus.

Un spaniol a fost filmat cand ducea gunoiul, împreună cu fetița lui, timp de mai multe zile.

Pentru a mai alunga din stresul izolării, bărbatul împreuna cu fetița lui s-au costumat în personajele Disney: Olaf si Elsa, Spiderman, Frumoasa și Bestia etc.

Smiley News. În Sibiu a fost montat primul tonomat cu măşti, mănuşi de protecţie şi geluri dezinfectante

Cei doi au fost filmați probabil de un membru al familiei sau de un vecin.

Imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare pentru a aduce zâmbetul și pe fețele altor oameni blocați în case.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Smiley News. În Sibiu a fost montat primul tonomat cu măşti, mănuşi de protecţie şi geluri dezinfectante... Accesoriile obligatorii după 15 mai! Cum îi obișnuim pe copii să poarte mască și mănuși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x