Antena Căutare

Plimbă ursul… Sau mai bine, joacă leapșa cu el! Un Moș Martin „domestic” face senzație pe internet - Video

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, un nou clip amuzant de pe internet, cu un bărbat care se joacă cu… un urs.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, vineri, la rubrica Smiley News, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, un nou clip amuzant de pe internet, cu un bărbat care se joacă cu… un urs.

„Aș vrea să demitizăm. Ursul este un animal domestic, crescut pe lângă curtea omului, care se joacă cu proprietarii. Pornind de dimineață întâi te aleargă ursulețul pe tine, apoi începi și alergi tu ursulețul. El mai și alunecă un pic, că nu avea crampoane…”, a descris Cătălin Oprișan clipul.

Dani Oțil a atras atenția că acest clip este filmat într-o familie „de miliardari arabi săraci”.

Cătălin Oprișan a prezentat un al doilea clip, în care doi urși au fost surprinși în timp ce deschideau un frigider dintr-o casă, noaptea.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ștefan Bănică Jr. a lansat un videoclip în care este interpretat de fiul lui! „Intră în arhiva mea sentimentală” - Video... Aldo Blaga, fost concurent „X Factor”, a cântat cu o vedetă în SUA: „M-a ales din public” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x