Antena Căutare

Vrei picioare sexy? Învață de la ele! Flavia, Miruna și Amalia au experimentat un nou tip de antrenament, pe care îl poți face și tu acasă!

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament uşor de făcut acasă.

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, un antrenament uşor de făcut acasă.

Pentru că vremea este mohorâtă, iar cheful de sport dispare direct proporțional cu picăturile de ploaie, așa că salvarea vine din platoul celui mai îndrăgit matinal.

Fetele noastre au pus în practică un tip de exercițiu pe care îl poți face și tu, chiar din confortul casei tale. Căci sportul nu trebuie să ia nicio pauză dacă ne dorim o viață sănătoasă!

”Flavia, mamă (mamăăăă!!!), ia spune-ne tu nouă cum ai dansat prima dată la bară!” Vecina noastră a luat lecții de ”pole... "Cine m-a făcut om mare!", piesa cu care Delia a smuls lacrimi publicului, într-o altă interpretare, la "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x