Antena Căutare

Vrumm! Vrumm! Ticul lui Dani Oțil la volan a fost dezvăluit: "Viaţa de şofer şi experienţa m-au învăţat treaba asta". Răzvan: "Mi-ai mâncat zilele..."

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, a dezvăluit, în direct, care este ticul lui când conduce.

Dani Oțil, simpaticul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani, a dezvăluit, în direct, care este ticul lui când conduce.

"Pentru că viaţa şi experienţa de şofer m-au învăţat, când schimb o viteză mai mică mă uit în oglindă retrovizoare. Mulţi participanţi la trafic au obiceiul să pună mâna pe cel din dreapta când pun frâna, eu am acest tic. Dimineaţa mi s-a întâmplat ca fix pe frânare, în timp ce tamponam frana să nu sperii, mă uitam în oglindă şi o duduie frâna şi se machia în acelaşi timp", a povestit Dani.

Dilema lui Dani, lămurită la "Neatza": "Cum este să îi cumperi cadouri Antoniei"? Alex Velea a dat t... Smiley News. Nu, nu este în Vaslui! Preot pe trotinetă la slujba de Înviere: "La Rusalii, o să fie pe hoverboard&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x