Antena Căutare

Smiley news. Vulpița şi-a făcut de cap pe străzile din Maramureş. Poliţiştii de la Rutieră au filmat momentele inedite

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, o vulpe care şi-a făcut de cap în Baia Mare.

Imagini rar întâlnite, în Baia Mare. Un echipaj de poliție a surprins o vulpe, care a furat o găină dintr-o gospodărie, când încerca să scape, traversând o stradă de la marginea orașului.

Scenele inedite au fost surprinse luni, la ieșirea din Baia Mare. Vulpea încerca să se îndepărteze, cărând prada cu oarece dificultate, și să traverse o stradă, când a fost aproape să fie lovită de o mașină. Aceasta a scăpat găina, dar a rămas pe partea cealaltă a drumului și s-a întors după ea.

Polițiștii spun că intenționau să-l oprească pe șoferul respectiv, dar a scăpat de control datorită momentului oferit de animalul sălbatic.

Într-o notă amuzantă, reprezentanții IPJ Maramureș au declarat că vulpea a scăpat și ea după „infracțiunile” comise.

„Este o infracțiune flagrantă de furt calificat și o trecere prin loc nepermis, constatate într-un filtru rutier, de către colegii de la SPR, care au închis ochii de această dată”, au spus aceștia.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Sărbătoarea de Paște, umbrită de incidente violente în toată țara... Smiley news. Cum se respectă distanțarea socială la o braserie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x