Antena Căutare

Accident grav în Cluj-Napoca: Șase persoane au fost transportate la spital | FOTO

Accident grav în Cluj-Napoca: Șase persoane au fost transportate la spital. Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Accident grav în Cluj-Napoca: Șase persoane au fost transportate la spital | FOTO Galerie
accident Cluj Napoca

Accident grav în Cluj-Napoca: Șase persoane au fost transportate la spital. Accidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.

În accident au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism. În urma accidentului, ambulanţa s-a răsturnat, pacientul pe care îl transporta fiind prins în autospecială, în cealaltă maşină implicată fiind prinse alte două persoane.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a anunţat că două autospeciale şi cinci ambulanţe SMURD şi SAJ au intervenit, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pentru a gestiona o situaţie de urgenţă că urmare a unui accident rutier, petrecut în Piaţa Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 2.20.

Accident grav în Cluj-Napoca: Șase persoane au fost transportate la spital | FOTO

La fața locului, pompierii ii au găsit o ambulanţă răsturnată pe o parte, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntrul acesteia, şi un autoturism în care erau prinse alte două persoane.

Victimele transportate la spital au fost în staare de conștiență

sursa news.ro

Maimuțe torturate în experimente. Imagini șocante într-un laborator din Germania... Preşedintele Klaus Iohannis se află, luni şi marţi, la Tokyo, unde va participa la ceremonia de întronare a Împăratului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x