Antena Căutare

A adormit pe șinele de cale ferată și a fost la un pas să-și piardă viața. Cum a scăpat bărbatul din Galați în ultima clipă

Gălățeanul a refuzat inițial să se ridice de pe șinele de tren. Iată cum a fost salvat în ultimul moment!

Intervenția pompierilor pentru a-l salva pe bărbatul de pe șinele de tren
A adormit pe șinele de cale ferată și a fost la un pas să-și piardă viața | Antena 3 CNN

Caz uimitor în Galați după ce un bărbat a adormit pe șinele de tren și a reușit să fie salvat la timp!

Iată cum a ajuns bărbatul să adoarmă chiar pe calea ferată și cum au reușit să îl salveze pompierii!

Citește și: Ce a putut să facă un român din Alba Iulia în balcon, fără să îi pese de vecini sau trecători. Cineva a pozat totul

A adormit pe șinele de cale ferată și a fost la un pas să-și piardă viața

Articolul continuă după reclamă

Un trecător care l-a zărit pe bărbat întins pe șinele de cale ferată a sunat de urgență la 112 pentru a chema un echipaj care să îi poată salva viață celui care dormea fără niciun fel de stres într-un astfel de loc.

Inicdentul a avut loc în zona Gării Bărboși, județul Galați, iar în momentul în care echipajul a ajuns la fața locului a avut parte de o intervenție mai puțin obișnuită, văzându-l pe bărbatul care nu își dorea să se ridice de pe jos.

Pompierii de pe ambulanța SMURD, au observat faptul că românul era sub influența băuturilor alcoolice și că adormise între șinele de cale ferată, refuzând să plece.

„O misiune mai puțin obișnuită a echipajului de pompieri de pe ambulanță SMURD. Apelul unei persoane care trecea prin zonă, a sesizat faptul ca un bărbat care pare sa fi consumat băuturi alcoolice, este căzut pe calea ferată a podului din zona Gării Bărboși”, a transmis ISU Galați, potrivit Adevărul.

Cu toate acestea, echipajul a reușit să îl convingă să plece din acel loc la timp.

„Din fericire, colegii noștri l-au convins la timp sa urce în ambulanța, pentru ca la scurt timp a trecut și trenul dinspre Galați", a mai transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați potrivit Antena 3 CNN.

Citește și: Un român și-a dat propriul fiu în judecată cerându-i banii din pensia de întreținere. Ce au decis magistrații

Bărbatul a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați sub supraveghere medicală, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Cazul gălățeanului a uimit o țară întreagă după ce a adormit într-un loc extrem de periculos, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate.

Operațiunea de salvare a fost de-a dreptul neobuișnuită pentru pompierii SMURD care s-au luptat să îl scoată pe bărbatul în vârstă de 44 de ani din calea pericolului.

Cazurile persoanelor sub stare de ebrietate care se expun pericolelor sunt din ce în ce mai des întâlnite de toți locuitorii din țară.

De cele mai multe ori, aceste cazuri de-a dreptul uimitoare se întâmplă din cauza problemelor financiare, dar și a problemelor cu alcoolul care sunt extrem de greu de gestionat, mai ales atunci când nu există suport și ajutor.

Cazul de față s-a încheiat cu un final fericit, datorită insistențelor echipajului de pompieri de pe ambulanța SMURD, însă oricând se poate repeta o astfel de situație critică.

Cetățenii sunt îndemnați să semnaleze de urgență cazurile în care viața cetățenilor este pusă în pericol, ori de câte ori sunt martori la astfel de scene uluitoare.

Citește și: Câți bani primește un român care culege sparanghel în Germania. Suma nu este deloc mică

Update: Sistemele de Garanție-Returnare (SGR) primesc sticlele fără capac chiar și după data de 3 iulie... Atenționare de călătorie pentru românii care vor să plece în Bulgaria. Ce se întâmplă în cursul acestei săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x