Antena Căutare

Ce a putut să facă un român din Alba Iulia în balcon, fără să îi pese de vecini sau trecători. Cineva a pozat totul

Un român și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii și vecinii au fost mirați atunci când au văzut ce a apărut la etajul 1 al blocului din Alba Iulia.

imagine cu bloc din romania Galerie
Imaginile cu balconul omului au devenit virale | Shutterstock

Un român din Alba Iulia și-a transformat balconul în cel mai neașteptat mod posibil. Trecătorii și unii dintre vecinii omului au rămas muți de uimire atunci când au văzut ce a putut să facă omul, de fapt.

În mediul online este deja un subiect intens de glume modul în care spiritul balcanic se reflectă în societatea românească sau în cea a altor state vecine. Un român din Alba Iulia a reușit să își uimească vecinii și trecătorii cu ceea ce și-a făcut în balcon. Imaginea ajuns pe internet și a devenit virală.

Ce a putut să facă un român din Alba Iulia în balcon. Cineva a pozat totul și imaginile au devenit virale

Nu mai este o noutate faptul că românii sunt creativi și că unii ajung chiar să spargă tiparele și să iasă în evidență. Acest lucru a fost demontrat din plin și de către un om din Alba Iulia, care i-a lăsat mască pe trecători și pe vecini cu ideile sale neobișnuite.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile cu balconul bizar al omului au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții.

Citește și: Ce a putut să facă un român în grădina lui de bloc. Trecătorii s-au apropiat să se uite mai bine. Ce au descoperit

Inedita imagine a fost surprinsă pe Strada Cloșca din Alba Iulia. La etajul unu, un român pare că nu a mai avut suficient de mutlt loc pentru numeroase ghivece cu flori, așa că s-a văzut nevoit să improvizeze ceva, pentru a se putea bucura de mai mult spațiu de depozitare.

Fără să mai țină cont de regulile impuse de asociația de proprietari, omul a pus pe copertina blocului o masă, pe care a putut așeza câteva ghivece. Apoi a mai scot și alte obiecte de mobilier, pe care le-a folosit tot pentru a-și aranjat plantele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Practic, omul și-a făcut „balcon la balcon”, prelungindu-și balconul într-un mod cu totul și cu totul aparte. Cel mai probabil, românul inventiv a decis să folosească un spațiu care, de altfel, nu avea o altă întrebuințare decât aceea de-a servi drept copertină pentru bloc.

Un caz similar s-a întâmplat în Drumul Taberei. Un cetățean din București și-a lăsat mască toți vecinii atunci când a început să își monteze camere de supraveghere la una dintre ferestrele apartamentului său. Totuși, n-a durat mult și sub pervaz au apărut și alte camere. În prezent, persoana respectivă are opt camere de filmat. Nu se știe dacă îi aparțin doar lui sau sunt folosite și de către administrația blocului respectiv din cartierul Drumul Taberei, din București.

Un lucru e cert: trecătorii s-au mirat din plin și cineva chiar a decis să fotografieze totul. Poza a fost ulterior publicată pe Instagram și a făcut senzație.

Acest cuplu a stabilit un nou record mondial pentru cea mai vârstnică mireasă și mire. S-au căsătorit la azil... Ce conțin batoanele surimi, de fapt! Mulți români le cumpără și le consumă frecvent, fără să știe ce e în ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x