Antena Căutare

Cât a costat o sticlă de apă în festivalul Beach, Please! Berea, pizza și micii au ajuns la prețuri de neașteptat

Cozile la cișmele de apă gratuită au fost uriașe! Iată cât au plătit tinerii atât pentru băutură, cât și pentru mâncare în festivalul Beach, Please!

Cât a costat o sticlă de apă în festivalul Beach, Please! Berea, pizza și micii au ajuns la prețuri de neașteptat | Tik Tok

Festivalul Beach, Please! 2024 s-a încheiat duminica aceasta, iar tinerii care au participat au dezvăluit în online care au fost prețurile în toate cele 5 zile de festival!

Deși toată lumea se aștepta la prețuri mari, se pare că acestea chiar i-au luat prin surprindere pe festivaliari!

Citește și: Reacția lui Selly după ce pe scena festivalului pe care l-a organizat, "Beach, please", a urcat Andrew Tate. "Nu am știut că.."

Iată cât a costat o sticlă de apă, pizza, micii, dar și berea la festivalul Beach, Please!

Articolul continuă după reclamă

Cât au plătit tinerii pentru băutură și mâncare în festivalul Beach, Please!

Aflat la cea de a treia ediție, anul acesta festivalul Beach, Please! s-a întrecut pe sine!

Cei 120 000 de tineri care participat la festival au avut parte de surprize memorabile pe care o să le și le amintească cu mult drag mulți ani de acum înainte, dar și de prețuri pe care acum le discută în mediul online.

Spre exemplu, o sticlă de apă de 500 de ml costa nici mai mult, nici mai puțin de 12 lei, în timp ce toate sucurile la doza de 330 de ml s-au vândut cu 15 lei.

De asemenea, tinerii au cumpărat energizante de 500 de ml cu suma de 16 lei, în timp ce berea se vindea cu sume între 16 și 20 de lei.

Pentru un pahar de vin de 150 ml, festivalierii au plătit 25 de lei, iar pentru vodka de 275 de ml aceștia au scos din buzunar 22 de lei.

Pentru alte tipuri de băuturi, precum cuba libre, gin & tonic și alte cocktail-uri, oamenii au plătit între 32 și 40 de lei.

Cu toate acestea, organizatorii au pus la dispoziția tuturor cișmele de apă gratuită, unde s-au format cozi uriașe, demonstrând astfel cât de necesare erau.

Citește și: Cât a plătit un bărbat pentru un pahar de bere la o piscină din Cluj. Suma a încins internetul

Tinerii au discutat în mediul online și despre prețurile de la mâncarea din festival, iar potrivit acestora o felie de pizza se vindea cu suma de 20 de lei indiferent de tip, în timp ce un sandviș cu pui costa 40 lei.

Pentru o porție de nuggets și cartofi prăjiți cu sos la alegere, festivalierii au scos din portofel suma de 55 de lei, iar pentru 2 mici, o franzelă și muștar, tinerii au plătit nici mai mult, nici mai puțin de 37 de lei.

Burgerii au costat 48 de lei, iar o porție de cartofi s-a vândut cu 22 lei, în timp ce cartofii cu cheddar au ajuns la suma de 32 de lei. Pentru sos, tinerii au mai scos din buzunar încă 4 lei.

Porumbul fiert s-a vândut cu 15 lei, iar o porție de churros a costat 50 de lei.

Pentru o clătită oamenii au plătit 25 de lei, pentru o cupă de înghețată 10 lei, iar pentru tiramisu si baba-rum au scos din buzunar suma de 40 de lei.

Deși prețurile au fost destul de mari, festivalierii nu au ținut cont și au plătit oricât pentru a se distra!

Citește și: Cât a ajuns să coste un mic la autoservirile din Eforie Nord. Prețurile pe litoralul românesc sunt în continuă creștere

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x