Antena Căutare

Cât a plătit un bărbat pentru un pahar de bere la o piscină din Cluj. Suma a încins internetul

Clientul unei piscini din Cluj a rămas mască în momentul în care a văzut bonul de plată. Iată cât a dat pe un pahar de bere.

Galerie
Prețurile explozive au năucit clienții în ultima vreme | Shutterstock

Sezonul estival este în toi, iar mulți români caută să se relaxeze și să se destindă la soare, alături de cei dragi. Bucuria le este umbrită totuși de prețurile tot ai mari.

Citește și: Pepenii de Dăbuleni se vând acum la un preț de nimic. Ce spun fermierii despre tonele de pepeni care rămân pe tarabe

Cât a plătit un bărbat pentru un pahar de bere la o piscină din Cluj. Suma a încins internetul

Este un lucru deja cunoscut că prețurile cresc de la o zi la alta. În acest sezon estival se înregistrează o creștere enormă, clienții fiind nevoiță să scoată din buzunar mult mai mulți bani și din cauza inflației.

Articolul continuă după reclamă

Cu toate acestea, românii caută răcoarea, piscinele și litoralul, ai ales că nu prea mai există ștranduri locale. Cei care nu ajung la malul mării, aleg piscinele din orașe.

Așa a făcut și un clujean, care a dorit să se relaxeze la o piscină din oraș, însă a plătit scump. Potrivit unei surse locale, o zi la piscină a ajuns să fie mai costisitoare decât una la malul mării.

Cu toate că există unele facilități, oamenii sunt nevoiți să scoată din buzunar mai mult decât s-ar fi gândit pentru o simplă cafea sau o bere. Astfel că, întreaga zi devine brusc mult mai costisitoare decât s-ar fi așteptat.

Citește și: O nouă garsonieră din Cluj face furori pe internet. Cu cât se vinde locuința de doar 28 mp

Potrivit bărbatului, intrarea la piscină între 9:00 și 10:00 este liberă, însă asta nu compensează prețurile la băuturi. Acesta și-a comandat inițial un latte pentru care a plătit 20 de lei.

Însă surpriza a venit odată cu bonul pentru un pahar de bere de 400 de ml. Acesta a fost nevoit să plătească 30 de lei. A fost atât de uluit, încât a pozat bonul fiscal și l-a postat pe rețelele de socializare.

„Intrarea de la 9 la 10 este liberă, dar o bere la pahar, 400 ml, costă 30 de lei. Pentru două beri și un latte am plătit 80 de lei în total”, a spus el.

Citește și: Cât au putut să plătească patru români pentru un prânz pe litoralul din Croația. Nota de plată a stârnit controverse în online

Prețurile sunt din ce în ce mai piperate, însă oamenii nu au ce face și trebuie să se conformeze. Pâă în anii '90, la Cluj exista un strand municipal, însă a fost lăsat în paragină.

Ulterior, a existat dorința de a construi pe acel teren un bloc cu 20 de etaje, însă Primăria s-a opus.

„Ștrandul municipal nu ține de Primărie, ține de privați, care au optat să facă blocuri de 20 de etaje. Asta a vrut cel care stătea lângă Hotel Sport. Nu am putut să aprob ca acolo să se facă blocuri de etaje, așa cum au dorit ei. Ar fi compromis tot ceea ce înseamnă Parcul Central.

Citește și: Noi controale pe litoral! Au fost date amenzi în valoare de peste 400 000 de lei pentru aproape 200 de magazine și restaurante

Dacă vor dori să facă ștrand, evident că au cale deschisă și aprobările la Primărie. A fost o bătălie de ani de zile cu investitorul, care în fiecare moment voia blocuri. Am spus că acolo este un spațiu de recreere. Eu nu pot să construiesc pe terenul lui, dar nici el nu poate face blocuri, pentru că nu avem nevoie de blocuri acolo”, declara primarul Emil Boc, potrivit sursei menționate anterior.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x