Antena Căutare

Cât a putut să plătească o româncă pentru 2 șezlonguri cu umbrelă în Thassos. Femeia a dezvăluit și alte prețuri

Prețul pentru 2 șezlonguri și o umbrelă pe o plajă din Thassos a luat-o prin surprindere pe româncă! Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru o zi de relaxare!

Galerie
Cât a putut să plătească o româncă pentru 2 șezlonguri cu umbrelă în Thassos. | Shutterstock.com

Thassos este o destinație de vis pe care extrem de mulți români o preferă atunci când vine vorba despre o vacanță de excepție.

Insula din Grecia este extrem de populară și apreciată, mai ales pentru peisajele de vis, dar și pentru plajele cu nisip fin și apă turcoaz.

Este adevărat că o astfel de vacanță poate ajunge la prețuri greu de imaginat, însă chiar și așa surprizele apar și pentru cei care obișnuiesc să meargă acolo de ani buni!

Citește și: Prețul pentru 2 porții de friptură și cartofi i-a uimit pe 2 tineri care au mâncat la un restaurant din Jupiter. Cât au plătit

Articolul continuă după reclamă

Iată cât a putut să plătească o româncă pentru 2 șezlonguri și o umbrelă pentru o zi la plajă în Thassos!

Cât a putut să plătească o româncă pentru 2 șezlonguri cu umbrelă în Thassos

Thassos este o alegere ideală atunci când îți permiți să își planifici o vacanță în străinătate. Pentru că în ultimii ani, românii au luat cu asalt insulele grecești, aceștia au format și grupuri de Facebook unde fac schimb de impresii și își împărtășesc propriile experiențe.

Spre exemplu, recent, o românca a publicat într-un astfel de grup propria experiență, specificând că a ales să își petreacă ziua pe plaja Porto Vahy din Thassos, acolo unde a plătit o sumă neașteptată pentru 2 șezlonguri și o umbrelă.

Mai exact, femeia a plătit alături de partenerul său nici mai mult, nici mai puțin de 250 de lei la cursul actual BNR, scrie Can Can, sumă care reprezintă de fapt consumația minimă impusă.

Citește și: Cât costă 30 de minute de masaj pe o plajă din Vama Veche. Prețul pentru plăcerea nevinovată depășește cu mult așteptările

„Am ajuns în jur de ora 9:30 la plaja Porto Vathy. Erau deja destule șezlonguri ocupate. Primele 2 rânduri de la mare erau rezervate, era o hârtie pe masă pe care scria rezervat. Trebuie sunat la ei pentru rezervare… noi nu am știut… În rest totul ok, mâncare bună. 50 € 2 șezlonguri și o umbrelă (consumație)”, a scris românca în cadrul grupului de Facebook „Forum Thassos”.

Românca și-a dorit să facă publice și prețurile pentru diverse băuturi de la plaja respectivă și astfel am aflat faptul că o cafea se vinde cu un preț care poate începe de la 3,50 euro și care poate ajunge până la 7 euro.

Un cappuccino costă aproximativ 4,50 euro, un latte 6 euro, iar o cafea grecească aproximativ 4,50 euro.

Un milkshake se vinde cu aproximativ 6 euro, în timp ce un smoothie ajunge să se vândă cu prețul de aproximativ 7 euro.

Berea se vinde începând cu prețul de 6 euro și 10 euro.

Nici pentru mâncare prețurile nu sunt mai prejos.

Spre exemplu, un iaurt cu miere naturală locală și alune se vinde cu 8,50 euro, iar un sandwich cu salată, curcan, brânză și maioneză cu o porție de cartofi prăjiți ajunge la suma de 12 euro.

Un hot dog costă 8,50 euro, iar o salată se vinde cu aproximativ 12-13 euro în funcție de sortiment.

O porție de paste carbonara costă 13 euro, iar o porție de paste bolognese costă 14 euro.

O porție de gyros cu pui costă 14 euro și include cartorfi crispy și sos tzatziki, iar un burger Porto Vathy costă 14 euro.

Citește și: Cât a ajuns să coste un mic la o autoservire din Mamaia. Un turist român a crezut că nu vede bine

Testele pentru substanțe interzise de la INML nu ar putea fi probe în instanță. Institutul nu este acreditat RENAR... O masă simplă la un restaurant din Vama Veche costă mai mult decât îți închipui. Cât a putut să fie doar salata de varză...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x