Antena Căutare

Cât costă 30 de minute de masaj pe o plajă din Vama Veche. Prețul pentru plăcerea nevinovată depășește cu mult așteptările

Prețul unei ședințe de masaj pe plajă ajunge la o sumă neașteptată. Iată cât plătesc turiștii pentru 30 minute de relaxare!

Cât costă 30 de minute de masaj pe o plajă din Vama Veche | Facebook Grup public Vama Veche

Turiștii din Vama Veche au fost luați prin surprindere de prețul unei ședințe de masaj care durează doar 30 de minute.

Deși existau așteptările ca prețurile să fie mari, oamenii au rămas totuși uimiți de cât de mult a ajuns să coste o mică plăcere nevinovată.

Citește și: Cât costă o plimbare de 10 minute cu skijetul la Mamaia. Prețul depășește cu mult o masă bogată la un restaurant de 3 stele

Iată care este prețul unei ședințe de masaj pe plaja din Vama Veche!

Articolul continuă după reclamă

Cât costă 30 de minute de masaj pe o plajă din Vama Veche

Masajul efectuat chiar pe plajă este o practică care are loc în țara noastră de foarte mult timp, însă prețurile par să se schimbe de la un la altul, iar cei care altă dată plăteau fără să se uite la bani, acum se gândesc de două ori înainte dacă chiar își mai doresc acest moft.

De obicei, serviciile de masaj sunt amplasate în locuri cu umbră, motiv pentru care oamenii sunt tentați să pice pradă ofertelor care nu sunt chiar atât de accesibile în această perioadă.

Spre exemplu, un pat de masaj așezat la umbra unui cort mobil și o tânără care îi așteaptă pe turiști la o sesiune de masaj este fix ceea ce își doresc anumite persoane atunci când se simt obosiți și epuizați de căldura de afară.

De cele mai multe ori, clienții pot opta pentru mai multe tipuri de masaj, printre care regăsim: masaj terapeutic, masaj de relaxare, masaj sportiv, streching și multe altele.

Deși turiștii sunt încântați de lista lungă de servicii, aceștia rămân puțin dezamăgiți de prețurile pe care mulți dintre ei le consideră prea piperate.

Spre exemplu, o ședință de masaj care durează doar 20 de minute se ridică la prețul de 45 de lei, în timp ce o ședință de masaj de 30 minute costă nici mai mult, nici mai puțin de 75 de lei.

Pentru cei care vor să opteze pentru 40 de minute, costul va fi de 100 de lei, în timp ce o oră de masaj se ridică la prețul de 60 de minute.

„Masaj terapeutic, sportiv, stretching etc

20 min – 45 lei

30 min – 75 lei

40 min – 100 lei

60 min – 150 lei

Vă aștept cu drag.
O vară senină!”, se arată în anunțul expertei în masaj, potriivt Can Can.ro .

Citește și: Stațiunea pe care românii au început s-o evite. Meduzele și algele își fac de cap, iar turiștii sunt dezgustați

Postarea din mediul online a stârnit multe controverse.

Internauții și-au expus părerile, rând pe rând, într-un mod involuntar împărțindu-se în două tabere.

„Una de 20, una de 40 și tot ies mai ieftin”

„De ce aș plăti pentru 50 min150 de ron? Mai bine 3 ședințe de 20 de min: 20 min = 45 ron. 3x20min = 60 min. 3×45 ron = 135 ron”

„E un mister cum ați gândit voi tarifele astea”

„Dacă vrei pe plajă unde stai relaxat, plătești cât cere, este alegerea ta. În mod normal, la specialist costă 70 de lei”

„Fiecare alege ce îi place, iar dacă nu îi place nu cumpără. Și gata. Pe șezlong pe plajă dați 50 de lei și nu va face șezlongul masaj” sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Tânăra și-a dorit să clarifice situația, mai ales că oamenii au început să îi conteste prețurile:

„Nu mulți știu marketing. Ideea e să simtă masajul cât mai multă lume, de aia am pus cu 5 lei mai puțin. Mulți văd, puțini pricep, dar nu e cu supărare. Mulțumesc pentru sfaturi. Până acum am întâlnit numai oameni de calitate”.

Citește și: Câți bani câștigă un shaormar la mare, în acest sezon estival. Care este salariul lunar, cu tot cu bacșiș

Pene de curent tot mai dese. De ce ai nevoie pentru a fi pregătit în orice situație... Un bărbat din București, primul caz de infecție cu virusul West Nile. Ce recomandă Institutul Naţional de Sănătate Publi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x