Antena Căutare

Cât câștigă un patiser în Mamaia. Suma total neașteptată este doar pentru două săptămâni pe lună

Salariul unui patiser din Mamaia depășește cu mult așteptările românilor. Iată ce sumă încasează doar pentru două săptămâni lucrate!

Galerie
Cât câștigă un patiser în Mamaia pentru două săptămâni lucrate pe lună | Shutterstock.com/ Hepta

Sezonul estival este o oportunitate uriașă pentru românii care vor să câștige mai mult pe timpul verii.

În ultimii ani a devenit un adevărat trend ca tinerii să meargă pe litoral să facă bani pe timpul verii, iar acest lucru nu este deloc rău pentru că sumele pe care le câștigă nu sunt deloc mici.

Citește și: Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy

Iată câți bani câștigă un patiser din Mamaia pentru doar două săptămâni lucrate pe lună!

Articolul continuă după reclamă

Ce salariu are un patiser care lucrează 2 săptămâni pe lună în Mamaia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că pe litoral banii se fac mult mai ușor decât în alte zone ale țării, mai ales în timpul verii, iar tocmai de aceea tinerii se orientează încă din timp să se angajeze la restaurante, hoteluri, magazine sau chiar patiserii.

Job-urile de pe litoral se găsesc la fiecare pas, iar salariul nu este deloc mic pentru cei care își doresc să activeze în domeniul vânzărilor sau horeca.

Dorința de a câștiga bani mulți într-un timp scurt este din ce în ce mai regăsită în rândul tinerilor care nu au alte job-uri bine stabilite, iar de cele mai multe ori, aceasta este și îndeplinită.

Spre exemplu, potrivit Can Can, un patiser care lucrează pe litoralul românesc, în stațiunea Mamaia încasează un salariu de nici mai mult nici mai puțin de 7 500 de lei pe lună pentru doar două săptămâni lucrate.

Programul de lucru al acestuia ar fi: o săptămână de lucru, o săptămână pauză, motiv pentru care tinerii sunt extrem de motivați să lucreze pe timpul verii într-o astfel de afacere.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8. Cu ce se ocupă Rareș acum. Din ce își câștigă banii iubitul Daianei, după întoarcerea din Thailanda

Nici debarasorii nu câștigă puțin pe litoral. Potrivit sursei citate anterior, persoana care degajează și curăță mesele într-un restaurant sau în cadrul unei terase, se bucură de bani frumoși.

Deși ocupația unui debarasor nu este una tocmai plăcută pentru că trebuie să adune resturile alimentare, să le arunce la gunoi și să șteargă mesele după toți clienții, majoritatea închid ochii în fața acestor aspecte pentru că suma pe care o câștigă este una semnificativă.

La fel ca un patiser, un debarasor lucrează două săptămâni pe lună, dar se bucură de un salariu de 5 500 de lei.

Angajații din shaormerii sunt și ei în rând cu cei menționați anterior pentru că încasează peste 7 000 de lei pe lună, potrivit unui anunț de angajare menționat de sursa citată anterior.

Pe lângă salariile cu adevărat motivante, angajații de pe litoral au și alte multe beneficii și avantaje, fiind astfel determinați să dea o șansă unui job de vară prin care să câștige bani de buzunar într-un timp scurt.

Citește și: Cât a ajuns să coste medicamentele antiinflamatoare la farmaciile de pe litoral. Prețurile sunt de-a dreptul astronomice

Două dintre cele patru shaormerii cunoscute din Capitală care au fost închise de ANPC și-au reluat deja activitatea. Cum... ANPC susține că 34 de tone de alimente congelate din magazine sunt neconforme. Peste 27 de tone de produse au fost deja ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x